Camping Landgoed Moerslag in Sint-Geertruid, Zuid-Limburg

Kampeerterrein:

Onze camping ligt op het hoogste punt van het gehucht Moerslag en kijkt uit over de landerijen en het Savelsbos. Het kampeerterrein is een oase van rust met hoogstamfruitbomen die de fruitcultuur van onze omgeving typeren en wordt omzoomd door meidoornhagen. De altijd groene en goed verzorgde grasmat zorgt voor een aangenaam “blote voetengevoel”.

Iedere Comfortplaats beschikt over een waterpas-verharde plaats, een 10 Amp. stroomaansluiting, een eigen watervoorziening én een eigen afvoer! De comfortplaatsen 28, 29 en 35 beschikken niet over een verharding. Natuurlijk is er ook gratis Wifi beschikbaar. Het totaaloppervlak van het kampeerterrein bedraagt 10.000 vierkante meter verdeeld in 4 terreinen. Er is een aangelegde rondweg maar het terrein is autovrij. Je kunt gebruik maken van de naast het terrein gelegen verharde parkeerplaats. Parkeren is gratis. Het parkeerterrein is verlicht in de avonduren. Radio- en t.v.-ontvangst met een schotel.

Faciliteiten:

De sanitaire voorzieningen zijn luxe afgewerkt. Het sanitair bestaat uit 5 douches en 5 toiletten, allen voorzien van vloerverwarming. De doucheruimten zijn elk voorzien van een thermostaatkraan met regendouche (geen muntsysteem) en wasbak. De ruimten zijn volledig inpandig. Op de toiletten is het toiletpapier inbegrepen. De sanitaire ruimte wordt dagelijks schoon gemaakt.

Algemene ruimte:

In de algemene ruimte bevindt zich een afwasplaats met warmwatervoorziening. Tevens kan er gratis gebruik gemaakt worden van een ijskast en diepvrieskist. Gebruik van wasmachine en droger zijn tegen betaling en inclusief wasmiddel. Er is een uitgebreid assortiment aan folders, wandelroutes, gastronomische aanraders, evenemententips, stedeninformatie enz. aanwezig. Je kunt er ons eigen pure appelsap kopen. 

Buitenterrein:

De camping beschikt over een overdekte fietsenstalling. Hier zijn ook oplaadpunten voor e-bikes. Het chemisch toilet kan geledigd worden in de daarvoor bestemde uitstortinrichting. Er is een jeu-de-boules baan. Er zijn geen speeltoestellen voor kinderen aanwezig op het terrein. Er is een receptie aanwezig.

Campers zijn toegestaan. Evenals honden, aangelijnd, welopgevoed en tegen betaling.