De camping is enkel per mail te boeken. Het is niet mogelijk om online een kampeerplaats te reserveren.

 

 

Camping Landgoed Moerslag in Sint-Geertruid, Zuid-Limburg

Kampeerterrein:

Onze camping ligt op het hoogste punt van het gehucht Moerslag en kijkt uit over het Savelsbos. Het kampeerterrein is een oase van rust en wordt omringd door meidoornhagen en vakkundig gesnoeide hoogstamperenbomen die de fruitcultuur van de omgeving typeren. De altijd groene en kort gesneden grasmat zorgt voor een aangenaam “blote voetengevoel”.

!!!Nieuw: Comfortplaatsen!!!

Iedere plaats beschikt over een waterpas-verharde plaats, een 10 amp. stroomaansluiting, een eigen watervoorziening én een eigen afvoer! Natuurlijk is er ook gratis Wifi beschikbaar! Er is een nieuwe rondweg aangelegd. Het totaaloppervlak van het kampeerterrein bedraagt 10.000 vierkante meter, verdeeld in 4 terreinen. Het terrein is autovrij. Je kunt gebruik maken van de naast het terrein gelegen verharde parkeerplaats. Parkeren is gratis. Het parkeerterrein is verlicht in de avonduren. Radio- en t.v.-ontvangst met een schotel.

Faciliteiten:

De sanitaire voorzieningen zijn zeer luxe afgewerkt. Het sanitair bestaat uit 5 douches en 5 toiletten, allen voorzien van vloerverwarming. De doucheruimten zijn elk voorzien van een thermostaatkraan met regendouche (geen muntsysteem) en wasbak. De ruimten zijn volledig inpandig. Op de toiletten is het toiletpapier inbegrepen. De sanitaire ruimte wordt dagelijks schoon gemaakt.

Algemene ruimte:

In de algemene ruimte bevindt zich een afwasplaats met warmwatervoorziening. Tevens kan er gratis gebruik gemaakt worden van een ijskast en diepvrieskist. Gebruik van wasmachine en droger zijn tegen betaling en inclusief wasmiddel. Er is een uitgebreid assortiment aan folders, auto-, fiets- en wandelroutes, gastronomische aanraders, evenemententips, stedeninformatie enz. aanwezig. In de “streekproduktenhoek” kan men de smaak van het Limburgse land proeven. Er is perensap, appelsap, diverse soorten jam en fruit op sap te koop. Alle producten worden gemaakt van fruit (pruimen, peren, bessen) van eigen bodem en zijn 100% natuurlijk, zonder toevoegingen.

Buitenterrein:

De camping beschikt over een overdekte fietsenstalling. Hier zijn ook oplaadpunten voor e-bikes. Het chemisch toilet kan geledigd worden in de daarvoor bestemde uitstortinrichting nabij het kampeerterrein.