Skip to main content

Veelgestelde vragen

Hoe laat kan ik inchecken?

Inchecken voor je verblijf in een Vakantiehuis of Natuurloft® is mogelijk tussen 15.00 en 18.00 uur bij de receptie. Inchecken voor een kampeerplaats is mogelijk vanaf 13.00 uur bij de receptie.

Is er een kinderbed aanwezig?

Voor elk vakantiehuis en elke Natuurloft® kun je makkelijk een kinderstoel of campingbedje met matrasje bijboeken tijdens je reservering. Beddengoed voor het kinderbedje dient zelf meegenomen te worden.

Kan ik mijn elektrische auto bij jullie opladen?

Ja, er zijn 4 laadpalen voor elektrische auto’s op de parkeerplaats van Landgoed Moerslag. Hier kun je met bijna alle pasjes opladen. Let op! Het betreft geen snellader.

Kan ik eten of broodjes laten bezorgen of afhalen?

Ja, dat kan. Lees hier onze suggesties. Je ontvangt ook informatie tijdens het inchecken.

Zijn huisdieren toegestaan?

In de volgende accommodaties is 1 (welopgevoed) huisdier toegestaan tegen betaling: Mirabelle, Eijsdener Klumpke, Bigarreau Napoleon, Natuurloft® Lounge en Natuurloft® Rust. Op de camping zijn huisdieren (aangelijnd) toegestaan, tegen betaling.

Waaruit bestaat een handdoekenpakket?

Een handdoekenpakket bestaat uit 1 grote en 1 kleine baddoek (evt. aan te klikken als bijkomende optie bij je reservering in de boekingsmodule). Tevens worden er, wanneer er 1 of meer handdoekenpakketten besteld zijn, 1 gastendoekje, 1 theedoek en badmatten voor de badkamers verstrekt. Wij adviseren minstens 1 handdoekenpakket per persoon.

Hoeveel hout heb ik nodig voor het opstoken van de hottub?

Wij adviseren ca. 3 zakken brandhout voor 1 opstook bij een buitentemperatuur van 20 graden of minder en 2 zakken voor 1 opstook bij 20 graden of meer. Tevens adviseren wij 1 aanmaakhoutpakket (aanmaakhout en aanmaakblokjes). Gebruik je de hottub de dag erna nog 1 keer, dan is het water nog warm (wel afdekken met het deksel) en volstaat ca. 1 zak brandhout voor een 2e opstook. Brandhout en aanmaakhout kun je evt. aanklikken als bijkomende optie bij je reservering in de boekingsmodule.

Hoeveel hout heb ik nodig voor het opstoken van de pizza-oven?

Wij adviseren 1 zak brandhout per opstook. Tevens adviseren wij 1 aanmaakhoutpakket (aanmaakhout en aanmaakblokjes).

Gebruik ik de hottub privé?

In onze Natuurlofts® beschik je over een eigen hottub. In onze monumentale Vakantiehuizen (Mirabelle, Eijsdener Klumpke, Charneux Légipont en Big Napoleon) en in Loft Victoria kun je onze buitenfaciliteiten (hottub en/of pizza-oven en buitenkeuken) gebruiken in de gezamenlijke parktuin. Voorafgaand aan je reservering kun je deze buitenfaciliteiten eenmaal reserveren naar beschikbaarheid (stuur even een mail met 3 voorkeursdata). Het gebruik is dan ook altijd privé. Voor meer informatie hierover:

Informatie over gebruik houtgestookte hottub

Informatie over gebruik houtgestookte pizza-oven

Hoe laat kan ik uitchecken als ik in een vakantiewoning of Natuurloft® verblijf?

Uitchecken uiterlijk 10.00 uur op de dag van vertrek. Wij vragen je vriendelijk de uitchecktijd te respecteren. Ons team heeft voldoende tijd nodig om de vakantiewoning weer klaar te maken voor de volgende gasten.

Hoe laat kan ik aankomen als ik een plaats op de camping gereserveerd heb?

Aankomst is mogelijk vanaf 13.00 uur, maar uiterlijk tot 21.00 uur. Wij willen rekening houden met onze gasten en de avondrust niet verstoren. Je mag je melden bij de receptie. Onze campingbeheerder Hans komt naar je toe en informeert je over je verblijf op de camping.

Hoe laat moet ik uiterlijk vertrekken als ik een plaats op de camping gereserveerd heb?

Je dient uiterlijk 12.00 uur de plaats te verlaten.

Kan ik fietsen of E-bikes huren?

Wij verhuren zelf geen fietsen of E-bikes maar hieronder tref je links aan van aanbieders in de buurt.

Fietsshop Heuvelland

Cycle Center (verhuurt ook Vespa scooters, E-solexen en kickbikes)

Waar kan ik wandel- en fietsroutes vinden?

Tijdens het inchecken bij de receptie kun je wandel- en fietsroutes in de omgeving meenemen. Je ontvangt hier dan meer informatie over als je dit wenst. Je kunt ook terecht op de site van Visit Zuid-Limburg voor een uitgebreid wandelroute- en fietsnetwerk. Ook voor MTB- en wielrenroutes. Zie hiervoor onderstaande links.

De mooiste wandel- en fietsroutes van Visit Zuid-Limburg

MTB routes Zuid-Limburg (Bikespot)

Is er een fietsenstalling?

Je kunt gratis gebruik maken van de fietsenstalling onder de kapschuur. De fietsenstalling is niet afgesloten. Er is een aantal laadpunten voor E-Bikes aanwezig.