Skip to main content

Contact

Landgoed Moerslag

Moerslag 32
6265 NC Sint Geertruid
Nederland (Zuid-Limburg)

[email protected]
+ 31 (0)43 4091238

Vragen? Bekijk onze Veelgestelde vragen pagina. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Routebeschrijving

Per auto vanuit Amsterdam/Eindhoven

Volg de autosnelweg A2 richting Maastricht tot afrit 57, Oost-Maarland/Eijsden. Na het verlaten van de afrit rijd je rechtdoor. Bij de rotonde ga je linksaf, richting Sint Geertruid/Mheer. Je rijdt nu op de Sint Geertruiderweg. Na ca. 2,5 km sla je rechtsaf richting Libeek/Mesch. Je rijdt nu in Moerslag op de gelijknamige weg. Aan het eind van de bergopwaarts lopende weg zie je aan je rechterkant een carréhoeve met een witte poort. Je hebt je bestemming, Moerslag 32, bereikt.

Per auto vanuit Brussel/Liège (Luik)

Vanuit Brussel volg je de autosnelweg A3 (E40) richting Liège. Bij Liège neem je de autosnelweg E25/A2 richting Maastricht. Verlaat de snelweg bij afrit 57, Oost-Maarland/Eijsden. Na het verlaten van de afrit rijd je rechtdoor. Bij de rotonde ga je linksaf, richting Sint Geertruid/Mheer.
Je rijdt nu op de Sint Geertruiderweg. Na ca. 2,5 km slaat u linksaf richting Libeek/Mesch. Je rijdt nu in Moerslag op de gelijknamige weg. Aan het eind van de bergopwaarts lopende weg zie je aan je rechterkant een carréhoeve met een witte poort. Je hebt je bestemming, Moerslag 32, bereikt.

Per auto vanuit Düsseldorf/Aachen/Heerlen

Vanuit Düsseldorf volg je de autosnelweg A44 (E39) richting Aachen. Bij Aachen neem je de autosnelweg A4 (E314) naar Nederland. Na de grensovergang volg je autosnelweg A76. Blijf deze snelweg volgen tot de 2e afrit, Maastricht/ Voerendaal/Valkenburg. Je komt dan op de autosnelweg A79. Volg deze snelweg tot het grote kruispunt in Maastricht/ de Geusselt. Rijd na het stoplicht alsmaar rechtdoor en vervolg de snelweg richting Luik om vervolgens bij afrit 57, Oost-Maarland/Eijsden, de snelweg te verlaten. Na het verlaten van de afrit rijd je rechtdoor. Bij de rotonde ga je linksaf, richting Sint Geertruid/Mheer. Je rijd nu op de Sint Geertruiderweg. Na ca. 2,5 km sla je rechtsaf richting Libeek/Mesch. Je rijdt nu in Moerslag op de gelijknamige weg. Aan het eind van de bergopwaarts lopende weg zie je aan je rechterkant een carréhoeve met een witte poort. Je hebt je bestemming, Moerslag 32, bereikt.

Reizen per trein vanuit Nederland

Vanuit Utrecht Centraal Station vertrekt elke 15 minuten een Intercity richting Zuid-Nederland. Tweemaal per uur is er een directe verbinding met Maastricht (reistijd 2 uur), de andere twee maal moet je in Sittard over te stappen op de sprinter naar Maastricht. Je kunt uitstappen op het Centraal Station van Maastricht om hier vervolgens een taxi te nemen richting Moerslag 32. Ook kun je buslijn 57 nemen en in Sint Geertruid uitstappen. Daar kan er een pendelbusje genomen worden tot aan Moerslag. Moerslag 32 bevindt zich op een loopafstand van 10 minuten. Er is helaas geen rechtstreekse busverbinding met Moerslag.

Reizen per trein vanuit België

Vanuit Luik neem je de trein naar Maastricht/Nederland. Voor de mogelijkheden vanaf station Maastricht naar Moerslag, zie boven (Reizen per trein vanuit Nederland).

Reizen per trein vanuit Duitsland

Vanuit Aken-Centrum neem je de trein naar Heerlen. Deze trein vertrekt éénmaal per 90 minuten. Op het centraal station van Heerlen neem je de trein naar Maastricht. Voor de mogelijkheden vanaf station Maastricht naar Moerslag, zie boven.

OMGEVING

Heuvels zover je kunt kijken

Bloeiende hoogstambomen, omringd door meidoornhagen. Panorama uitzicht op het Savelsbos. Wandel- en fietspaden in overvloed. Maastricht op fietsafstand en ook in het mondaine Luik en Aken zit je zo. Het buitenlandgevoel krijg je hier zeker te pakken.

Midden in de natuur en toch op nog geen kwartier fietsen van het bruisende Maastricht.

Over Landgoed Moerslag

In het zuidelijkste puntje van het Zuid-Limburgse Heuvelland, vlakbij Maastricht, Luik en de Belgische Voerstreek ligt Landgoed Moerslag. Geniet van de rust en het prachtige landschap in dit kleinschalige vakantieresort. Word één met de natuur in één van de 5 exclusieve eco-neutrale Natuurlofts®, dompel je onder in historie in één van de 4 luxe monumentale vakantiehuizen in de typisch Limburgse carréhoeve en geniet in de ultra luxe Loft Victoria met panorama uitzicht over de Limburgse Heuvels en het Savelsbos. Of kampeer op de luxe, kleinschalige camping. Bijeenkomen doe je in de Event loft. Het landgoed biedt plaats aan 2 t/m 55 personen.

Ervaar het ultieme vakantiegevoel en maak gebruik van de hottub, houtgestookte pizza-oven en grote buitenkeuken onder de authentieke vakwerkoverkapping. Zo wordt jouw vakantie of weekendje weg in Zuid-Limburg écht even genieten van tijd samen.

Zoek en boek

Even he-le-maal niets. Alleen genieten.

Heerlijk 3 nachten gestaan, goede locatie voor naar Maastricht. 12 km op de fiets. Super sanitair en douches. Camping/ landgoed heeft een luxe uitstraling. Prachtige omgeving. Geen aanrader voor gezinnen met kids, veel 50+.

MoniqueGoogle

Mooie camping, niet overal uitzicht door de hogere heggen, maar daardoor wel meer privacy. Sanitair was modern en schoon. Camping verkoopt ook eigen gemaakte jam en appelsap.

MarionGoogle

Goed verzorgd, perfect sanitair, ruime plek met waterpas tegels voor caravan.

BertGoogle

Landgoed Moerslag belevenissen

Deel je belevenissen met ons @landgoedmoerslag & #landgoedmoerslag