Event Loft 

Feestruimte, ruimte voor grote gezelschappen en vergaderlocatie - voor 20 tot 65 personen

De Event Loft is gerealiseerd in een bestaande veldschuur op Landgoed Moerslag. De veldschuur is omgebouwd tot een eigentijdse, maar robuuste ruimte waar je samen met familie, vrienden of collega’s heerlijk kunt eten, vergaderen of borrelen. Het organiseren van kleine symposia met overnachting behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt er tevens een feestje geven in een intieme sfeer. Er is plaats voor ongeveer 65 personen. Maar met 20 personen is het ook een gezellige ruimte. Kortom…. Het is een plek om samen te genieten of energiek bezig te zijn met zakenrelaties of collega’s. Onder elkaar, op je gemak en comfortabel, in een eigentijdse en inspirerende sfeer.

FACILITEITEN

  • Ultra luxe en ruime eilandkeuken met zeer complete keukenuitrusting (o.a. normale vaatwasser, professionele vaatwasser, koffiepercolator, 1x horeca koffiemachine (filter)P, 2x combimagnetron, ijskast, inductiekookplaats en ingebouwde afzuiging, zeer complete bestek-, servies-, en glaswerkuitrusting, serveerwagen.
  • Vergaderfaciliteiten: beamer op groot projectiescherm,  gratis Wifi, Flipover, cateringmogelijkheden op aanvraag, vergaderarrangement op aanvraag
  • Smart-televisie
  • Geluidsinstallatie met microfoon
  • Goede, dimbare verlichting.
  • Stoelen (65) en verrijdbare boomstamtafels.
  • Eigen terras met 5 tafels, 20 stoelen en 3 parasols.

De ruimte is multifunctioneel. Er zijn grote schuifpuien naar het terras die helemaal open gezet kunnen worden. Vóór de veldschuur is terras gerealiseerd met terrasmeubilair om heerlijk te genieten van het zonnetje. Een superplek om met koffie de dag te beginnen óf om de dag af te sluiten onder het genot van wijntje of een speciaal biertje!

Het houten gebouw ziet er aan de buitenkant uit als een veldschuur met een modern en strak tintje door de opvallende plankenstructuur. De binnenkant laat duidelijk de elementen van de voormalige veldschuur zien. Denk aan ijzeren schragen en houten constructiebalken. De afwerking is strak en licht industrieel maar sfeervol. De Event Loft is gebouwd onder architectuur van de bekende architect Jo Janssen uit Maastricht. Hij ontwierp ook onze Natuurlofts® waarover je onder het kopje "Natuurlofts®" in het menu op deze site meer kunt lezen.

De Event Loft is gratis te boeken bij reservering van een verblijf met overnachting voor grote gezelschappen. Vraag bij ons naar de mogelijkheden!