Skip to main content

Ontbijtservice

Bezorgd bij je huisje of Natuurloft®

Heerlijk uitgebreid ontbijten in je Natuurloft® of monumentale vakantiehuis zonder dit zelf voor te bereiden? Maak gebruik van de ontbijtservice. Tussen 8.30 en 9.30 uur bezorgen we je ontbijt, behalve op zondag. Je kunt kiezen uit het luxe ontbijt, het robuust ontbijt of het kinderontbijt (t/m 10 jaar). Boek je ontbijt tijdens je reservering of stuur een mail naar [email protected] Vergeet niet aan te geven op welke dag(en) je gebruik wilt maken van de ontbijtservice.

Luxe ontbijt – € 17,50 p.p.

Knapperig croissantje, vers afgebakken bruinbrood, wit hard broodje, fruitspies van vers seizoensfruit, jam, hagelslag, stroop, boter, verse jus d’orange, kaas, ham, cervelaatworst, rauwkost, hard gekookt eitje, yoghurt en granola.
Liever roerei met spek erbij? Bestel dan het Robuust ontbijt.

Robuust ontbijt – € 19,95 p.p.

Roerei met spek, knapperig croissantje, vers afgebakken bruinbrood, wit hard broodje, fruitspies van vers seizoensfruit, jam, hagelslag, stroop, boter, verse jus d’orange, kaas, ham, cervelaatworst, rauwkost, hard gekookt eitje, yoghurt en granola.

Kinderontbijt (t/m 10 jaar) – € 9,95 p.p.

Knapperig croissantje, fruitspies van vers seizoensfruit, jam, verse jus d’orange en een pannenkoekje.

Reserveer je ontbijt

Over Landgoed Moerslag

In het zuidelijkste puntje van het Zuid-Limburgse Heuvelland, vlakbij Maastricht, Luik en de Belgische Voerstreek ligt Landgoed Moerslag. Geniet van de rust en het prachtige landschap in dit kleinschalige vakantieresort. Word één met de natuur in één van de 5 exclusieve eco-neutrale Natuurlofts®, dompel je onder in historie in één van de 4 luxe monumentale vakantiehuizen in de typisch Limburgse carréhoeve en geniet in de ultra luxe Loft Victoria met panorama uitzicht over de Limburgse Heuvels en het Savelsbos. Of kampeer op de luxe, kleinschalige camping. Bijeenkomen doe je in de Event loft. Het landgoed biedt plaats aan 2 t/m 55 personen.

Ervaar het ultieme vakantiegevoel en maak gebruik van de hottub, houtgestookte pizza-oven en grote buitenkeuken onder de authentieke vakwerkoverkapping. Zo wordt jouw vakantie of weekendje weg in Zuid-Limburg écht even genieten van tijd samen.

Zoek en boek

Even he-le-maal niets. Alleen genieten.

Een volle week in Loft Victoria gezeten. Mooie inrichting die luxe en functioneel is, je ziet dat erover nagedacht is en op kwaliteit is ingezet met de uitvoering. Supergave week gehad, ik zeg tot de volgende keer!

MaryFacebook

Wow, net binnen in het mooie loft Victoria!!! Echt zooo mooi!

EefjeFacebook

We verbleven een midweek in Loft Victoria. Een prachtige plek met een fantastisch uitzicht. Een ruim appartement met alle voorzieningen. Een storing met warm water werd zeer snel opgelost. Een prima uitvalsbasis om de omgeving van het mooie Zuid Limburg te ontdekken. Voor herhaling vatbaar.

LeonGoogle

Landgoed Moerslag belevenissen

Deel je belevenissen met ons @landgoedmoerslag & #landgoedmoerslag