Skip to main content

Tentplaats reserveren

Camping Landgoed Moerslag

Reserveer hieronder (scroll naar beneden) online een Tentplaats op de camping. Let op!! er kan geen tentplaats gereserveerd worden voor een camper of caravan!!

Iedere Tentplaats beschikt over een waterpas-verharde plaats, gratis WiFi, een 10 Ampère stroomaansluiting en een eigen watervoorziening.

De tijdens de reservering gekozen plaats betreft een voorkeursplaats. Wij proberen uiteraard zoveel mogelijk aan je wens tegemoet te komen, maar dit is helaas niet altijd mogelijk. Je wordt niet altijd van tevoren van een plaatswijziging in kennis gesteld.

Bekijk hier de Campingtarieven 2023

Plattegrond

Reserveer Tentplaats

Faciliteiten

  • autovrij (verhard parkeerterrein naast kampeerterrein)
  • privé waterpunt
  • gratis wifi
  • radio- en tv ontvangst met schotel
  • luxe verwarmd sanitair
  • warm water en douchen inbegrepen
  • huisdieren welkom
  • jeu-de-boules baan
  • overdekte fietsenstalling met e-bike oplaadpunten
  • wasmachine en droger aanwezig (tegen betaling)

Praktische details

Aankomst: aankomst is mogelijk vanaf 13.00 uur, maar uiterlijk tot 21.00 uur. Wij willen rekening houden met onze gasten en de avondrust niet verstoren. Je mag je melden bij de receptie. Onze campingbeheerder Hans komt naar je toe en informeert je over je verblijf op de camping.

Vertrek: op de dag van vertrek dien je uiterlijk om 12.00 uur de kampeerplaats schoon achter te laten.

Autovrij: er is een aangelegde rondweg, maar het terrein is autovrij. Je kunt gebruik maken van de naast het terrein gelegen verharde parkeerplaats. Parkeren is gratis. Het parkeerterrein is verlicht in de avonduren.

OMGEVING

Heuvels zover je kunt kijken

Bloeiende hoogstambomen, omringd door meidoornhagen. Panorama uitzicht op het Savelsbos. Wandel- en fietspaden in overvloed. Maastricht op fietsafstand en ook in het mondaine Luik en Aken zit je zo. Het buitenlandgevoel krijg je hier zeker te pakken.

Midden in de natuur en toch op nog geen kwartier fietsen van het bruisende Maastricht.

Over Landgoed Moerslag

In het zuidelijkste puntje van het Zuid-Limburgse Heuvelland, vlakbij Maastricht, Luik en de Belgische Voerstreek ligt Landgoed Moerslag. Geniet van de rust en het prachtige landschap in dit kleinschalige vakantieresort. Word één met de natuur in één van de 5 exclusieve eco-neutrale Natuurlofts®, dompel je onder in historie in één van de 4 luxe monumentale vakantiehuizen in de typisch Limburgse carréhoeve en geniet in de ultra luxe Loft Victoria met panorama uitzicht over de Limburgse Heuvels en het Savelsbos. Of kampeer op de luxe, kleinschalige camping. Bijeenkomen doe je in de Event loft. Het landgoed biedt plaats aan 2 t/m 55 personen.

Ervaar het ultieme vakantiegevoel en maak gebruik van de hottub, houtgestookte pizza-oven en grote buitenkeuken onder de authentieke vakwerkoverkapping. Zo wordt jouw vakantie of weekendje weg in Zuid-Limburg écht even genieten van tijd samen.

Zoek en boek

Even he-le-maal niets. Alleen genieten.

Heerlijk 3 nachten gestaan, goede locatie voor naar Maastricht. 12 km op de fiets. Super sanitair en douches. Camping/ landgoed heeft een luxe uitstraling. Prachtige omgeving. Geen aanrader voor gezinnen met kids, veel 50+.

MoniqueGoogle

Mooie camping, niet overal uitzicht door de hogere heggen, maar daardoor wel meer privacy. Sanitair was modern en schoon. Camping verkoopt ook eigen gemaakte jam en appelsap.

MarionGoogle

Goed verzorgd, perfect sanitair, ruime plek met waterpas tegels voor caravan.

BertGoogle

Landgoed Moerslag belevenissen

Deel je belevenissen met ons @landgoedmoerslag & #landgoedmoerslag