Veelgestelde vragen

Is er Wifi?

Er is gratis draadloos Wifi beschikbaar, zowel op de camping als in de vakantiehuizen.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Huisdieren zijn in overleg en tegen betaling toegestaan. U dient bij uw reservering aan te geven dat u uw huisdier(en) meeneemt. Huisdieren dienen op het terrein aangelijnd te zijn en geen overlast te veroorzaken voor andere gasten. Het is niet toegestaan uw huisdier alleen bij uw kampeermiddel of in uw vakantiehuis achter te laten.

Kan ik de vakantiehuizen of de camping bezichtigen?

U kunt contact met ons opnemen voor het maken van een bezichtigingsafspraak. Tel. +31(0)43-4091238 of Tel. +31(0)6-51216388. Mailen kan ook: info@landgoedmoerslag.nl

Kan ik een afwijkende periode huren in de vakantiehuizen?

In overleg kunnen wij de mogelijkheden voor het huren van een afwijkende periode bekijken. Onder een afwijkende periode wordt een periode verstaan anders dan een weekend, midweek of week.

Kan ik een optie nemen op de reservering van een vakantiewoning?

U kunt in overleg en geheel vrijblijvend een optie nemen op de reservering van een vakantiewoning. Wij spreken met u af hoe lang de optie geldt al naar gelang uw wensen.

Kan ik Landgoed Moerslag als groepsaccommodatie huren?

Ja, u kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor het huren van meerdere accommodaties te bespreken. Al naargelang de groepsgrootte en uw wensen zullen wij u een passend voorstel doen.

Kan ik de buitenfaciliteiten bij mijn vakantiewoning vooraf reserveren?

Ja. U kunt de buitenfaciliteiten voorafgaand aan uw verblijf reserveren. U hebt de buitenfaciliteiten gedurende de gehele dag tot uw beschikking. Andere gasten zullen op die dag geen gebruik maken van de buitenfaciliteiten.

Wat zijn de openingstijden van de camping?

De camping is geopend van 1 april t/m 1 november.

Wat zijn de openingstijden van de vakantiehuizen?

De vakantiehuizen zijn gedurende het hele jaar geopend.

Mag ik mijn eigen beddengoed meenemen?

Nee, het is niet toegestaan uw eigen beddengoed mee te nemen. U bent verplicht beddengoed van Landgoed Moerslag te gebruiken tegen betaling.

Is er een wasmachine?

In de sanitaire ruimte van de camping bevinden zich een wasmachine en droger waar u tegen betaling (inclusief wasmiddel) gebruik van kunt maken. I.v.m. de duurzaamheid van de apparatuur is het niet toegestaan uw eigen wasmiddel of wasverzachter te gebruiken.

Wat is het bezoekadres van Landgoed Moerslag?

Landgoed Moerslag, Moerslag 32, 6265NC, Sint Geertruid. Mocht u bezoekers ontvangen of bezorgafspraken met derden maken (bijvoorbeeld i.v.m. catering, fietsverhuur of taxi) dan is het verstandig om aan de bezorger door te geven in welk huis of op welke campingplaatsnummer u verblijft, daar de receptie niet gedurende de hele dag bemand is.