Vakantiehuizen en Landgoed Moerslag voor grote gezelschappen in Sint-Geertruid, Zuid-Limburg | 2 tot 55 personen

In de rechtervleugel van de carréhoeve bevinden zich 4 zeer sfeervolle en exclusief ingerichte vakantiehuizen met eigen terras en tuin en een ultra luxe Loft met balkonterras. Het uitzicht is er schitterend. Alle vakantiehuizen beschikken over welnessfaciliteiten. Van alle gemakken voorzien, geniet je van de natuur en de monumentale hoeve, met uitzicht op meidoornhagen en hoogstamperenbomen die het robuuste gebouw omlijsten. Proef de sfeer en geschiedenis van onze herenboerderij.

Uitermate geschikt voor het vieren van je welverdiende vakantie, een gezellig familieweekend of een weekendje weg naar Maastricht. Een inspirerende locatie voor brainsstormsessie met je collega’s of een zakelijk verblijf.

Beleef het zuidelijkste puntje van Zuid-Limburg op een vorstelijke locatie!

Klik hieronder voor de verschillende vakantiehuizen:

Loft Victoria

2 tot 3 personen

Loft Victoria is genoemd naar een oud pruimenras. Onze ultra luxe loft is geschikt voor 2 tot 3 personen en beschikt over een balkonterras met adembenemend uitzicht. Het interieur is helemaal van deze tijd waarbij het monumentale karakter van de hoeve niet uit het oog verloren is: “authentiek meets design”. Een echte aanrader!

Eijsdener Klumpke

2 tot 3 personen

Huis Eijsdener Klumpke werd genoemd naar een authentiek appelras uit de streek. Het is geschikt voor 2 tot 3 personen en bevindt zich op de begane grond. De sfeervolle open keuken in landhuisstijl is een knus geheel met de gashaard onder het gewelfd stalplafond.

Mirabelle

6 personen

Vakantiehuis Mirabelle is genoemd naar een oud pruimenras en is geschikt voor 6 personen. Het drie verdiepingen tellende huis ligt op de hoek van de carréhoeve en heeft een weids uitzicht over het gehucht Moerslag en de glooiende helling richting het dorp.

Charneux Légipont

6 tot 7 personen

Vakantiehuis Charneux Légipont is genoemd naar het perenras van de hoogstambomen, die het uitzicht op het lager gelegen Savelsbos omlijsten. Het is geschikt voor 6 tot 7 personen. Terwijl je zit op de loungebank in de woonkamer zie je de zwaluwen die af een vliegen naar hun nest in de gevel van de carré.

Bigarreau Napoleon

9 tot 11 personen

Vakantiehuis Bigarreau Napoleon is genoemd naar een authentiek kersenras en heeft de karakteristieke kenmerken van de oude carréhoeve. Het vier verdiepingen tellende huis is geschikt voor 9 tot 11 personen en van alle luxe voorzien.

Bigarreau Napoleon“de luxe”

max. 14 personen

Je huurt vakantiehuis Biggareau Napoleon samen met Loft Victoria. Beide huizen staan met elkaar in verbinding middels een authentieke eikenhouten deur en trap. Je bent verzekerd van een op en top luxe verblijf waar het niemand aan iets zal ontbreken!

Landgoed Moerslag voor grote gezelschappen

21 tot 30 personen of 55 personen

Je huurt de 3, 4 of 5 vakantiehuizen, en/of 5 Natuurlofts® samen en geniet zo maximaal van alle comfort. Je bent op vakantie met een gezelschap maar geniet toch van de rust en privacy in je eigen vakantiehuis of Natuurloft®. Je kunt gebruik maken van de hottub, pizza-oven, buitenkeuken om helemaal te onthaasten. Tevens maak je gebruik van onze sfeervolle Event Loft, met grote luxe designkeuken, terras, authentieke boomstamtafels.