Welkom op de reviews pagina.

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen

Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Rene en Mary Smulders


Verbleven in:

Natuurloft ® Type: Rust

Waardering:

De afgelopen 5 dgn verbleven in alle rust in Natuurloft RUST.wat een geweldige ervaring en ( hoe kan het ook anders ) rust. Heerlijk genoten van het mooie weer, de wandeling door het Savelsbos het rustige weiland voor de deur, de hot tub en de super entourage van de loft. Zeker een aanrader voor een ieder die van rust, luxe en genieten houdt.
Geplaatst op: 10-02-2020

Lansbergen


Verbleven in:

Natuurloft ® Type: Water

Waardering:

Onze laatste vakantie met zn 2en hadden we ons iets anders voorgesteld, maar Landgoed Moerslag heeft dit helemaal goed gemaakt! Een week hebben wij het gevoel gehad dat we in het buitenland waren. Natuurloft Water is een heerlijk ruimte waar je echt tot rust kunt komen. Het is van alle gemakken voorzien en je komt niks te kort! Wij komen hier zeker nog eens terug alleen dan met zn 3en.
Geplaatst op: 03-06-2020

Kees en Marjanne


Verbleven in:

Natuurloft ® Type: Koken

Waardering:

We hebben genoten van ons verblijf in de mooie natuurloft Koken. Het huis is enorm licht, we zaten begin juli ‘s avonds om 22.00 uur zonder lampen aan binnen. Op het terras kun je heerlijk buiten zitten. Daar heb je een riante eettafel met 6 stoelen en twee ligstoelen. Het uitzicht is mooi en je hebt vrij uitzicht. Binnen staat een prachtige keuken met groot kookeiland. Er zijn twee badkamers, een met ligbad en een met een ruime douche. De bedden zijn comfortabel. Gastheer Maurice doet zijn naam eer aan, gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Daarnaast doet hij er alles aan om het hoge niveau van de huizen zo te houden. Als afsluiting: bij deze loft hoort een huiskip bij de inventaris. En het grapje is het binnenkippenhok.
Geplaatst op: 09-07-2020

Astrid


Verbleven in:

Natuurloft ® Type: Lounge

Waardering:

Heerlijk verblijf gehad in de Natuurloft Lounge. We keken erg uit naar ons verblijf, en het heeft onze verwachtingen zeker waargemaakt. Het huis was prachtig, luxe en zeer comfortabel. Ook het uitzicht was super! We komen graag terug :).
Geplaatst op: 30-08-2020

Thirza Carmen Alice


Verbleven in:

Natuurloft ® Type: Rust

Waardering:

Wat een fijn verblijf hebben wij mogen hebben afgelopen twee dagen in natuurloft rust. Landgoed Moerslag ligt prachtig gelegen in het heuvelachtige Zuid Limburg. Aangekomen bij de natuurloft waren we direct enthousiast: PRACHTIG! Enorm genoten, mede door de fijne service & leuke tips die we hebben gekregen. Kortom: tot snel!
Geplaatst op: 22-01-2021

Sanne Robroek


Verbleven in:

Natuurloft ® Type: Koken

Waardering:

Heerlijk verblijf gehad in Natuurloft Koken. Genoten van het prachtige uitzicht en de luxe van de Natuurloft en de hottub en pizza oven. We komen zeker terug op deze bijzondere plek!
Geplaatst op: 19-03-2021