Landgoed Moerslag

Landgoed Moerslag ligt in het zuidelijkste puntje van het Limburgse Heuvelland en bestaat uit een imposante carréhoeve die omringd wordt door de voor de streek zo kenmerkende hoogstamfruitbomen en meidoornhagen. Het ligt in een schitterende groene omgeving op het hoogste punt van het gehucht Moerslag. Er is een panoramisch uitzicht op het lager gelegen Savelsbos met veel vogel- en wildsoorten. Midden in een uitgebreid fiets- en wandelroutenetwerk komt iedere natuurliefhebber hier aan zijn trekken. Maar Landgoed Moerslag is door de centrale ligging ook een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Maastricht, Luik, Tongeren of Aken. Je kunt dus ook heerlijk van de stad genieten. Maastricht is zelfs makkelijk bereikbaar met de fiets of Vespa.
Het Landgoed beschikt over 5 exclusieve Natuurlofts® (nieuw sinds 2018!), 4 luxe vakantiehuizen, een ultra luxe BoerenLoft met subliem uitzicht. Hierbij kun je gratis gebruik maken van een hottub, een houtgestookte pizza-oven en buitenkeuken en fitnessruimte. En er is een luxe kleinschalige camping.

Er is een Event Ruimte in een bestaande veldschuur met buitenterras. Het ontwerp is van de bekende architect Jo Janssen uit Maastricht. Het is een ruime, moderne, maar robuuste, sfeervolle ruimte waar je samen met familie, vrienden of collega’s heerlijk kunt eten, vergaderen, borrelen, een workshop of Yoga les kunt volgen, of een klein feestje kunt geven. Er is plaats voor ongeveer 65 personen. Je geniet er onder elkaar, op je gemak en comfortabel! Kijk voor de mogelijkheden onder het kopje “Event Ruimte” of neem contact met ons op.