LET OP! Een tentplaats boeken kan enkel door naar beneden te scrollen en je gegevens in te vullen in het onderstaand formulier. Invullen in de zoek- en boekmodule hierboven is alleen bedoeld voor het reserveren van een Vakantiehuis of Natuurloft®.

 

Camping Landgoed Moerslag in Sint-Geertruid, Zuid-Limburg

Kampeerterrein:

Onze camping ligt op het hoogste punt van het gehucht Moerslag en kijkt uit over de landerijen en het Savelsbos. Het kampeerterrein is een oase van rust met hoogstamfruitbomen die de fruitcultuur van onze omgeving typeren en wordt omzoomd door meidoornhagen. De altijd groene en goed verzorgde grasmat zorgt voor een aangenaam “blote voetengevoel”.

Hieronder kan online een tentplaats op de camping gereserveerd worden. Let op!! er kan geen tentplaats gereserveerd worden voor een camper of caravan!! Kijk voor de ligging van de plaatsen op de plattegrond die te downloaden is via https://www.landgoedmoerslag.nl/camping/camping-plattegrond

Iedere tentplaats beschikt over, een 10 Amp. stroomaansluiting en een eigen watervoorziening. Natuurlijk is er ook gratis Wifi beschikbaar. Het totaaloppervlak van het kampeerterrein bedraagt 10.000 vierkante meter verdeeld in 4 terreinen. Er is een aangelegde rondweg maar het terrein is autovrij. Je kunt gebruik maken van de naast het terrein gelegen verharde parkeerplaats. Parkeren is gratis. Het parkeerterrein is verlicht in de avonduren. Radio- en t.v.-ontvangst met een schotel.