Hout gestookte pizza-oven en buitenkeuken met BBQ en wokbrander

Een authentieke eikenhouten vakwerkoverkapping met daaronder een luxe buitenkeuken met gas-bbq, grillplaat en wokbrander, een gootsteen en een hardhouten eettafel met comfortabele stoelen.

Het absolute “pronkstuk” is de hout gestookte pizza-oven, waar uiteraard de lekkerste pizza’s uit komen. De voorpret van het opstoken van de oven onder het genot van een wijntje is groot!

Tijdens je verblijf in onze monumentale vakantiehuizen (Mirabelle, Charneux Légipont, Eijsdener Klumpke, Bigarreau Napoleon en Loft Victoria) is het mogelijk om gratis gebruik te maken van onze buitenfaciliteiten (hottub, houtgestookte pizza-oven en/of buitenkeuken met gas-bbq en wokbrander in de gezamenlijke parktuin. Natuurloft® Aarde en Koken beschikken over een privé pizza-oven.

Gebruik is alleen mogelijk na reservering. Je kunt deze faciliteiten voorafgaand aan je verblijf eenmaal per mail reserveren naar beschikbaarheid. Gebruik is altijd privé. Je deelt de hottub dus niet met andere gasten. Is er tijdens je verblijf meer beschikbaarheid, dan mag je er natuurlijk vaker gebruik van maken.

Tijdens het inchecken of tijdens je verblijf kun je deze faciliteiten uiteraard ook reserveren naar beschikbaarheid. Vraag het bij de receptie. Brandhout en aanmaakhout mag zelf meegenomen worden of kan hier gekocht worden. Je kunt dit tijdens het plaatsen van je reservering aanvinken in de boekingsmodule of tijdens het inchecken kopen bij de receptie.

Wij adviseren voor de pizza-oven: ca. 1 zak brandhout per opstook en 1 aanmaakhoutpakket (aanmaakhout en aanmaakblokjes). 

Je ontvangt uitleg over het gebruik tijdens het inchecken. Deze informatie is tevens terug te vinden op Youtube en in de welkomstklapper van je vakantiehuis.

Wij verzoeken je vriendelijk de pizza-oven weer schoon achter te laten voor de andere gasten.

Voor het gebruik van de buitenkeuken met grill, wokbrander en gas-bbq rekenen wij 25 Euro. De buitenkeuken wordt dan na gebruik schoon gemaakt door ons schoonmaakpersoneel. Wij verzoeken je dit bedrag vóór gebruik bij de receptie te betalen.