Hottub

Loungen en relaxen op een unieke locatie. Genieten van elkaar en bijkomen van het jachtige bestaan. Samen in de hottub: een unieke ervaring!

De hout gestookte hottub geeft het absolute wellnessgevoel met een wijds uitzicht over de hoogstamfruitgaarden, de heuvels en het Savelsbos. 

Tijdens je verblijf in onze monumentale vakantiehuizen (Mirabelle, Charneux Légipont, Eijsdener Klumpke, Bigarreau Napoleon en Loft Victoria) is het mogelijk om gratis gebruik te maken van onze buitenfaciliteiten (hottub, houtgestookte pizza-oven en/of buitenkeuken met gas-bbq en wokbrander in de gezamenlijke parktuin. Onze Natuurlofts® beschikken allen over een privé hottub bij de Natuurloft®.

Gebruik is alleen mogelijk na reservering. Je kunt deze faciliteiten voorafgaand aan je verblijf eenmaal per mail reserveren naar beschikbaarheid. Gebruik is altijd privé. Je deelt de hottub dus niet met andere gasten. Is er tijdens je verblijf meer beschikbaarheid, dan mag je er natuurlijk vaker gebruik van maken.

Tijdens het inchecken of tijdens je verblijf kun je deze faciliteiten uiteraard ook reserveren naar beschikbaarheid. Vraag het bij de receptie. Brandhout en aanmaakhout mag zelf meegenomen worden of kan hier gekocht worden. Je kunt dit tijdens het plaatsen van je reservering aanvinken in de boekingsmodule of tijdens het inchecken kopen bij de receptie.

Wij adviseren voor de hottub: ca. 3 zakken brandhout bij een buitentemperatuur van 20 graden of minder en 1 aanmaakhoutpakket (aanmaakhout en aanmaakblokjes). 

Je ontvangt uitleg over het gebruik tijdens het inchecken. Deze informatie is tevens terug te vinden op Youtube en in de welkomstklapper van je vakantiehuis of Natuurloft®.

Wij verzoeken je vriendelijk de hottub  weer leeg en schoon achter te laten voor de andere gasten.

Tijdens (strengere) vorstperioden is het niet mogelijk de hottub te gebruiken i.v.m. bevriezingsgevaar van de kachel en leidingen.