Algemene voorwaarden

 

Camping Landgoed Moerslag

Aankomst: na 13.00 uur | Vertrek: uiterlijk 12.00 uur.

Inschrijving: direct na aankomst. U dient in de sanitaire ruimte een inschrijfformulier te pakken. Vul het formulier in en deponeer het in de brievenbus in de sanitaire ruimte van de camping.

Betaling en informatie: Let op!! Bij online boekingen aanbetaling via I-Deal van 50% binnen 1 week na reservering, de overige 50% uiterlijk 8 weken voor aankomst. Bij aankomst zonder reservering geschiedt betaling tussen 10.00 en 11.00 uur, uiterlijk op de ochtend vóór vertrek. Indien u op maandag vertrekt dient u uiterlijk op zaterdagochtend af te rekenen tussen 10.00 en 11.00 uur. Zondag is onze vrije dag. Bij een verblijfsduur van 1 nacht rekent u af op de dag van aankomst na het inchecken.

Bij telefonische reservering óf reservering ter plaatse (zonder reservering per mail vooraf) dient u op de dag van aankomst na het inchecken ALLE door u gereserveerde dagen af te rekenen.

Let op: alle gereserveerde dagen dienen afgerekend te worden, ook bij vroegtijdig vertrek. 

Voor INFORMATIE of bij calamiteiten kunt u contact met ons opnemen via de intercom, telefoon (What's-app) of mail. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 - 17.00 uur, zaterdag 10.30 t/m 17.00 uur. Zondag: onze vrije dag.

Reservering

De campingeigenaar is gerechtigd plaatswijzigingen door te voeren t.a.v. gereserveerde plaatsen.

De bij uw boeking door u opgegeven plaats is een voorkeursplaats. Wij proberen uiteraard zoveel mogelijk aan uw wens tegemoet te komen, maar dit is helaas niet altijd mogelijk. U wordt niet altijd van te voren van een plaats wijziging in kennis gesteld.

Indien u reserveert tot en met een bepaalde datum is de betreffende datum uw vertrekdatum. U reserveert bijvoorbeeld tot en met woensdag 27 juli. U vertrekt dan op woensdag 27 juli(vertrek uiterlijk 12.00 uur). Reserveren tot een bepaalde datum is niet mogelijk om misverstanden te voorkomen.

Let op!!! Er is pas sprake van een definitieve reservering nadat uw reservering door ons per mail bevestigd is!!!

Bij calamiteiten kunt u bellen met telefoonnummer: 043-4091238 

Bezoekers dienen gemeld te worden bij de campingeigenaar. Zij dienen het campingreglement in acht te nemen. U bent als kampeerder verantwoordelijk voor uw bezoek. Tevens bent u verantwoordelijk voor de bezoekerskosten welke vermeld staan in het tarievenoverzicht.

Kampeerterrein: u dient uw kampeermiddel zodanig neer te zetten dat de wielen op de beide tegels staan en de voortent/luifel zich ter plaatse van de verharding bevindt.

Nachtrust: tussen 22.00 en 08.00 uur heerst er rust op het kampeerterrein.

Parkeren: het is niet toegestaan de auto of motor op het kampeerterrein te parkeren. Parkeren is enkel toegestaan op de verharde parkeerplaats achter de beukenhaag.

Papier/karton/ glas/ restafval: deponeer het in de daarvoor bestemde container van het afvaleiland. Het is niet toegestaan grote kartonnen dozen of groot grof vuil in de afvalcontainer te deponeren. Kapotte stoelen, luifels en ander groot afval dient u zelf naar het milieupark te brengen! Afval alleen in gesloten zakken deponeren!

Wassen en drogen: gebruik wasmachine en droger enkel toegestaan tegen betaling. Wastabs zijn uitsluitend verkrijgbaar tijdens de openingsuren van de receptie.

Legen chemisch toilet/vuilwatertank: bij de daarvoor bestemde uitstortinrichting.

Huisdieren: enkel toegestaan na betaling, aangelijnd en onder toezicht. Het is niet toegestaan huisdieren zonder toezicht en/of alleen achter te laten op het kampeerterrein of ín uw kampeermiddel.

Algemeen: indien uw caravan of camper met de trekker op de kampeerplaats gezet wordt of van het terrein verwijderd wordt, geschiedt dit op eigen risico. De campingeigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid t.a.v. vernieling, vermissing of beschadiging van uw eigendommen of t.a.v. de gevolgen van ongevallen van mens en dier. De campingeigenaar is gerechtigd personen de toegang tot het terrein te ontzeggen zonder opgaaf van redenen.

Aansprakelijkheid: Landgoed Moerslag is niet aansprakelijk voor de gevolgen van extreme weersinvloeden of andere vormen van overmacht.

Annulering: bij annulering betaalt de recreant altijd een vergoeding aan Landgoed Moerslag ongeacht de reden van annulering. Deze bedraagt:

  •  Bij annulering meer dan 3 maanden voor de ingangsdatum, 15% van de overeengekomen prijs.
  •  Bij annulering binnen 3 tot 2 maanden voor de ingangsdatum, 50% van de overeengekomen prijs.
  •  Bij annulering binnen 2 tot 1 maand voor de ingangsdatum , 75% van de overeengekomen prijs.
  •  Bij annulering binnen 1 maand voor de ingangsdatum, 90% van de overeengekomen prijs.
  •  bij annulering op de dag van ingangsdatum, 100% van de overeengekomen prijs.

Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten!

Indien de camping door overheidsmaatregelen gesloten is, annuleren wij uw reservering kosteloos.